Bailatino

Bailatinotunnit

 

Maanantaisin kello 20.00-21.00, Kruunuhaan yläaste

Ensimmäinen kerta 8.1. ja viimeinen kerta 7.5.2018, yhteensä 15 kertaa
Harjoituksia ei järjestetä 19.2., 2.4., 30.4.2018

Hinta 105,- + jäsenmaksu 20,- / henkilö

 

Bailatino-ohjaajina toimivat: 

Maria Kangasaho ja Pekka Rautio.

 

Ensimmäinen tutustumiskerta on ilmainen!

Tervetuloa!

Bailatino on Tanssiurheiluliiton rekisteröimä tuote. Ensimmäiset ryhmät aloittivat jo vuonna 1996, Helsingissä ja Lahdessa.

Bailatino on tanssillinen liikuntamuoto, jonka perusajatuksena on tuoda ihmiset lähemmäksi latinalaista musiikkia ja latinalaista tanssia sekä latinalaista kulttuuria. Bailatinon tarkoituksena on poistaa musiikillisesta liikunnasta siihen helposti kohdistuvia suorituspaineita.
Bailatinossa ei vaadita tanssitekniikan osaamista, vaan tärkeämpää on luoda ilmapiiri, jossa liikkuja nauttii oman vartalon käytöstä ja kokee oppimisen ja onnistumisen riemua!

Bailatinotunnin aikana nautitaan musiikista ja pidetään hauskaa yhdessä ryhmän kanssa. tärkeintä on, että kaikki pääsevät nauttimaan tanssin ilosta, jolloin kunto kohoaa melkein huomaamatta!


Yhdellä Bailatinotunnilla käydään läpi 1-3 tanssia, joita ovat: salsa, cha-cha, samba, merenque, jive, rumba, bachata, mambo, regaetton, pasodoble ja tango. Tunnin alussa lämmitellään niin, että saadaan koko vartalo mahdollisimman lämpimäksi, ennekuin varsinainen askelsarjojen tekeminen aloitetaan. Tunnin lopuksi vielä rauhoitutaan kevyin venyttelyin, tasataan hengitys ja saadaan syke alas.

Mukavan ja rentouttavan liikunnan avulla:

Väsymys vähenee, stressinsietokyky kasvaa, yleinen terveydentila kohoaa, saat lisää positiivista energiaa, vastustuskyky ja lihaskunto paranee.

Bailatinotunnille tarvitset mukaasi:
Aerobictossut tai vastaavat sisäkengät. Vaatteet joissa on mukava liikkua: Naiset voivat käyttää latinalaistunnelmaan sopivia vaatteita esim. hulmuavaa hametta/housuja ja toppia/paitaa, miehet suoria housuja ja t-paitaa.