Blue & White ry

Tanssiurheiluseura Blue & White ry (B&W) on Suomen Tanssiurheiluliiton (STUL) jäsen, joka on perustettu vuonna 1981. B&W:n tavoitteena on edistää tanssiurheilua mm. valmentamalla kilpatanssijoita ja järjestämällä tanssikilpailuja. B&W:ssä tanssitaitojaan voivat kartuttaa niin aloittelijat kuin mestaritkin. Seura järjestää vuosittain alkeiskursseja ja harjoittelun jälkeen taidot karttuvat niin että tanssijat voivat aloittaa kilpailemisen. Jos ei ole kiinnostunut kilpailemisesta, voi tanssia harrastaa kuntoliikuntana.

Seuran valmennus tapahtuu pääsääntöisesti ryhmissä. Tanssiparit on jaettu kokemuksen ja taitojen mukaan ryhmiin ja ryhmille järjestetään valmennusta ja harjoitteluaikoja. Valmentajina käytetään maan parhaita ammattilaisia. Tanssiharrastuksen tuomia hyötyjä ovat mm: hyvä ryhti, liikekoordinaation paraneminen, musiikin ja rytmin ymmärtäminen, sosiaalinen yhteys (esim. pojat ja tytöt urheilevat yhdessä) ja hyvänolon tunne suoritusten ja harjoitusten jälkeen.


Tanssiurheiluseuran toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen ja talkootyöhön. B&W:n toimintaa johtaa syksyisin pidettävän vuosikokouksen valitsema puheenjohtaja ja johtokunta. Tanssiurheilussa on mahdollisuus myös seuraohjaajaksi, eri tanssiryhmien ohjaajaksi, tuomaritoimintaan, kilpailunjohtajaksi, jne.